Vrolijk liep ik iedereen af
Om te begroeten
Toen ik hoorde dat ik naar
Een gesloten afdeling zou moeten
De glimlach op mijn gezicht
Veranderde al snel in een bliksemschicht
Je kunt me niet gauw foppen
Maar mijn hart begon sneller te kloppen
Die mededeling
Over de gesloten afdeling..
Jij, als afdelingshoofd
Had het me beloofd..
Na al die gesprekken
En al dat gezwam
Je geloofde in me
En zei dat ik hier uit kwam!
Na een jaar met veel pijn en verdriet
Hebben we ook veel geruzied
Ik was degene die stukje bovenop klom
Waar blijf je nou met je vrijdom?
Ik kan niemand meer vertrouwen
En het liefst wil ik je afsnauwen
Jij als psychiater
Komt er nog wel achter.. later