ik droom over een engel
verschillend van de rest
ze komt niet van hoof boven de wolken
ze haat het daar als de pest
mijn engel leeft in mijn gedachten
en helpt me altijd uit de nood
ze is niet gekleed in het normale wit
maar omringd met zwart, paars en rood
de engel doet me soms denken
over wie ik ben en wat ik voel
maar altijd komt het op hetzelfde neer
want zelf weet ik niet wat ik bedoel
was die engel toch meer dan een droom
dan was ik nooit meer alleen
op al die dagen
met al die mensen om me heen