Geen enkel eten,,geen beetje water,
iedereen stil,
geen enkel kind is een prater....
Ieder kind is verloren,
zonder eten en zonder drinken,
worden zij geboren....
Zij leven zolang zij bestaan,
in armoede,
en kunnen niet naar school toe gaan....
Zij hebben geen toekomst in het heden,
want zij kunnen niet naar school,
en enkele zijn al overleden....
Kom op mensen geef ze toch een kans,
zamel geld in voor de arme,
dan maken hun een vreugde dans....
Want dan hebben hun weer voedsel in hun leven,
en zijn ze u dankbaar,
dat u ze dat heeft gegeven....