Mijn sterretje
Over een aantal weken,
ben je niet meer op deze aarde,
Nooit meer vergeleken,
ver boven je waarde.
Maar altijd wanneer je aan me denkt,
als dat nog gebeurd,
voor al die momentjes,
wil ik je onwijs bedanken.
Je zult altijd mijn sterretje zijn,
de mooiste van allemaal,
bij jou voel ik me niet zo klein,
van mijn ketting,
ben jij mijn allermooiste kraal.
Anne, ik hou van je