waarom heb je voor de wet niet bestaan
waarom is er nou geen plekje waar ik heen kan gaan
waarom moet ik nu verder zonder jou
waarom kan ik niet tegen je vertellen hoeveel ik van je hou
voor de wet heb je niet bestaan
voor de wet heb je geen naam
voor de wet besta je pas na vierentwintig weken
daar had ik zo graag naar uit gekeken
maar met 8 weken was je weg
het was gewoon domme pecht
je hartje klopte gewoon niet
en dat doet me heel veel verdriet