elke nacht ga ik dromen over een huilend gezicht
dat door een raampje wordt verlicht
elke nacht hoor ik een stem van beneden
en elke nacht lijkt het alsof ze weer is overleden
elke nacht ga ik dromen van dikke muren
en elke nacht lijkt alsof ze haar leven verzuren
ik heb gisteren in de kelder gekeken
en de muren waren muren die precies op de mijne leken
vandaag ben ik niet geweest
maar ik heb wel voor de nacht gevreest
ik ben 2 dagen niet gaan kijken
om mijn angst te ontwijken
maar gisteren moest ik erheen
en ik was niet alleen!
daar zat het huilende gezicht
door het raampje verlicht
het meisje vroeg om hulp, het was de stem
ik had voorspellende dromen
en die dromen mogen best vaker komen
ik heb iemand bevrijd
maar het is me familie die me nu vermijd
*even voor de duidelijkheid dit is geen echt gebeurd verhaal*
-roos timmers-