Nog even
Nog even
dan is het vijf uur
wordt je weer losgelaten
en je denkt,is dit nu
leven
Nog even
dan is het weer donker
je gaat naar bed met
de wekker op kwart over
zeven
Nog even
voor je slapen gaat
in je dagboek lezen
waarin die wonderbare nacht staat
beschreven
Nog even
je denkt te lang
en maakt verdrietig
want zij zal nooit meer om je
geven
Gerard