ik wil alleen jouw sterke armen om me heen
die me zo dicht tegen je aanduwen
..men ogen sluiten
en me heel even veilig voelen
niet bang zijn van de tranen die langs men wangen stromen
maar rustig naar je stem luisteren
die me zachtjes verteld dat alles goed met me komt
me even goed voelen door je ogen
die me vertellen dat'k moet blijven volhouden
even het gevoel hebben dat je er bent voor mij
..even het gevoel hebben dat ik niet bang hoef te zijn..