Vlinders vliegen in mijn buik,
Zijn zei op zoek naar jou,
Om je te vertellen dat ik van je hou.
Je vlinders fladderen in het rond,
Als mijn lippen eindigen op jou mond,
Zo zijde zacht,
Als de vleugels van de vlinders,
Voelen jou lippen aan.
Vlinders vliegen in mijn buik,
Zijn zei op zoek naar jou,
Om je te vertellen dat ik van je hou.
Mijn vlinders hebben besef van gevoel,
Een gevoel van verlangens naar jou,
Ik wil je vast houden en dan tegen je zeggen,
Dat mijn buik vol zit met vlinders,
Vlinders die fladderen voor jou.
Niet wetend wat echte liefde is,
Twijfelend aan mijn gevoel voor jou,
Durf ik toch te zeggen dat ik van je hou.