Helemaal alleen
Jep, er zijn mensen om me heen,
mensen die ik aardig vind,
maar toch ben ik alleen.
Wat vallen moet valt,
wat gedacht moet worden,
word bedacht,
wat vallen moet valt.
Mijn tranen,
veel mensen om me,
ze vangen me op,
ze gooien me terug,
maar dat neemt niet weg,
dat ik niet meer vrolijk kan zijn