wat ik voelde is hartverwarmend in de kou
en wat ik voel is mijn hart die de kou
probeert te verwarmen met een gevoel wat is bevroren
in een ziel wat na een lange tijd vriezen onderkoeld is geraakt
maar waarvan dat gevoel nog steeds een deel uit maakt
in het leven waarin ik overleef door te blijven geloven
in dat hartverwarmende gevoel