Lieve Oma,
Vandaag is het jouw dag....
Jij mag nu eens een keer in de belangstelling staan,
Vandaag wordt je 80 jaar,
dat is de rede dat we proosten op jouw bestaan!
Ik wil nog even stilstaan,
stilstaan bij de jaren die ik al mee heb mogen maken,
De dingen die jij zoal doet,
die jou zo ontzettend bijzonder maken.
Zoveel meegemaakt in dit leven,
Tijden van blijdschap, maar ook van verdriet en pijn…
Je eigen gevoel schoof je dan even aan de kant,
Je zorgde er altijd voor dat je er voor de ander kon zijn.
Daarvoor zijn we jou ontzettend dankbaar,
We hebben zoveel van jou mogen leren…
Vandaag de dag vieren we feest,
Vandaag zullen we de rollen om gaan keren.
Vandaag vier je jou verjaardag,
Samen met de mensen die je het beste kent,
geniet ervan deze avond
en vergeet nooit hoe bijzonder je voor ons bent!