Verlaten
Achtergelaten, alleen
Verlaten in een land
Aan een zilver draadje
Met een teddybeer in je hand
Veel te veel zorgen
Voor een kind van 11 jaar
Soldaten op de straten
Overal heerst gevaar
Het geluid van schieten
Weerklinkt zachtjes in je oor
Een herinnering aan gister
Toen je beide ouders verloor
Niet meer tranen durven vallen
Niet meer verder durven gaan
Wanneer is het over
Wanneer is het gedaan?
Met koud verkleumde voeten
Lopend over straat
Je probeert het te verbergen
Angst die altijd bestaat
Wanneer de ochtend op zijn vroegst
Je wakker heeft geschud
Kun je enkel maar denken
Is het gelukt?
Een huilende moeder
Verdriet om wat er was
Het was een lieve meid
Iemand uit je klas
Het niet kunnen geloven
Geluk wordt sterk gemist
Je kunt enkel wreken
Hen die worden vermist