bruizend door mijn aderen
het leven
bij elke hartslag gegeven
koester ik de zon
genietend volop
het verleden overwon
nu genieten van hetgeen ik ontvang
niet het innerlijke eenzaam zijn
toen was ik nog bang
durf het nu gewoon te zeggen
en hoef niemand iets uit te leggen