Ik ben zo vaak gekwetst,
er is zoveel in mij stukgemaakt,
ik ben zo vaak gekwetst,
er zijn zoveel mensen die mij diep hebben geraakt....
Zo weinig vertrouwen meer in de mensen om me heen,
het maakt me onzeker,
eenzaam en alleen....
Er zit zoveel in mij,zoveel verdriet,
ik probeer het te verbergen,
zodat niemand het kan merken en niemand het ziet....
De tranen staan in mijn ogen,
het doet me zo'n pijn en kan het niet begrijpen,
waarom dr zoveel mensen tegen me hebben gelogen....