Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gevangen
Gevangen
Gevangen in een web van draden
Sluit ik me af van iedereen
Niemand om mij te verraden
Geen vrienden om me heen’
Gedachten dwalen af
Verdriet vindt zijn weg naar boven
Achter mijn oog vloeit een traan
Niemand zal mij geloven
Mijn mond stijf dichtgesnoerd
Verloren wie ik was
Door de stilte weggevoerd
Verdwenen uit mijn klas
Een schouder om te leunen
Even alles kwijt
Iemand die me zal steunen
Weggaan van de strijd
Angst voor het vertrouwen
Een mond verteld iets door
Verloren staar ik naar mijn bed
Mijn knuffel als luisterend oor
Reacties op dit gedicht
Maggiej vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
:
Woensdag, april 18, 2007 17:14
Zoooooooooo mooooooooooi,en zo herkenbaar voor me, word er helemaal stil van.....
xxx
"simpel"
Over dit gedicht
Auteur:
Maggiej
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
21 maart 2006
Thema's:
[Verdriet]
[Angst]
[Troost]