Toen ik buiten liep, zag ik een meisje lopen
Geheel verlaten en Alleen
Ze staarde voor zich uit
Ik vroeg me af: 'waar gaat dat heen'?
Het meisje keek om
Net of ze wist dat ik haar bekeek
Pas toen ze me aankeek zag ik het
'Goh wat is zij bleek'
Vuur rode ogen
Een ingevallen gezicht
Gigantische wallen
Haar linker oog zat dicht
Pas toen ze zich omdraaide en verder liep
Besefte ik dat het niet goed zat
In haar hand droeg ze een voorwerp
Ik vroeg me af wat ze bij zich had
Zenuwachtig keek ze om zich heen
Ik volgde haar even
Ze stopte in een bos
En beroofde zichzelf van het leven
Vol afschuw keek ik naar het levenloze lichaam
Ik herkende het meisje
Lang blond haar, probeerde het te herinneren
En voelde me plots heel eenzaam
Ineens leek het of ik dubbel zag
Begon te trillen op mn benen
Voelde me ineens niet goed
Toen ik besefde dat ik dat meisje was die daar lag
Wat voor mij begon als een avondwandeling
Eindigde met het moment dat mn wekker ging..