Haha
Mijn traan maakt plaats,
voor een inmense woede,
en ik verzeker je,
dat komt je niet ten goede.
Ik kijk je aan,
ik lach je uit,
ik zie je staan,
ik maak je buit.
Niet dat ik het leuk vind,
leuk om je te verachten,
enig leuk is rechtvaardigheid,
om mijn pijn te verzachten.
Je kijkt me aan,
een traan,
zie ik gaan,
ik blijf van je staan.