MIjn droomman
wie had dit verwacht,
Ik een man in mijn leven .
Die mij de liefde kan geven.
Oooh wat ben ik blij en gelukkig.
Jij die mijn hart heeft gestolen.
Laat je hem niet vallen hij is breekbaar.
Jij die mijn blanke huid streelt.
Jij die mij kussen steelt.
Waarom ben ik nu zo gek op jou.
Ik weet het wel ik hou van jou
De angst die ik heb in mijn lijf.
Gaat die ooit eens weg.
Jij grote man .
Jij die mijn woorden steelt uit mijn hoofd.
Als je weer bij mij bent
Ben ik weer verdooft.
Ware liefde ?
Nee ik had daar nooit in gelooft.
jij bent mijn droomman