denken doet iedereen dag en nacht,
soms heb je het zelfs niet meer in je macht.
je kan denken aan lelijke of zelfs mooie dingen,
of denken dat je met je lief bent aan het swingen.
Denken aan de toekomst of juist het verleden,
Wie weet denken aan het mooiste dat iedereen wilt ooh ja “ de vrede “
Soms doet zelfs denken je heel veel pijn en/of verdriet,
En dat wil zeker weten niemand niet.
Zoveel denken dat je ervan in de war geraakt,
Of in tegenstelling dat het je enorm blij maakt.
Denken aan dingen die je nog moet doen,
Maar nee denken aan je aller liefste ventje of aan je kapoen.
Denken aan je familie of boezem vriendinnen,
Of zelf eens een leuk onderwerpje verzinnen.
Je kan denken aan mensen of dingen waar jij je zorgen om maakt,
Of aan iets wat je diep vanbinnen heel erg raakt.
Er bestaat niet alleen denken maar piekeren heb je ook,
Plots pauzeer je even met al dat denken en ruikt het rondom je naar look.
Denken is enorm ruim ja je kan denken aan zoveel verschillende dingen,
Probeer zelf eens te denken aan vele vogeltjes die buiten zingen.