Jij bent er voor me,dag en nacht,
jij bent een vriendin,
waar ik zolang op heb gewacht...
Iemand die er voor me is,waar ik op kan bouwen,
iemand waar ik mee kan praten,
iemand die ik kan vertrouwen...
Nooit wil ik dat onze vriendschap kapot gaat,ik zal je niet willen verliezen,
ik zal het zo erg vreselijk vinden,
als je voor een andere vriendin zult kiezen...