Nu ik weg ben kan ik voor het eerst terug kijken
Nog geen maand geleden had ik een ander huis
Een andere school
Een ander leven
Steeds weer moet ik aan de toekomst denken
Maar ik durf niet
Hoe kan ik aan de toekomst denken,
Als het verleden nog niet voorbij is.