Anne {slot}
De wereld vult zich nu met tranen,
tranen die zich door mijn leven banen,
tranen uit het mooiste wat ik had,
ik mis je nu al, lieve schat.
Mijn hoofd is vol,
van de persoon die nooit meer,
om me heen kan zijn,
ik denk aan vroeger,
toen hadden we 't fijn..
Nee ik denk niet aan eerder,
dat doet alleen maar pijn,
ik weet dat ik van je hou,
en er nog steeds altijd voor je zal zijn.
Ik denk aan de dagen,
die nu langzaam korten,
net als jou leven,
een leven vol vragen.
Ik denk aan de ziekte,
die heel d' wereld treft,
aan het noodlot,
in het messenheft.
De wereld vergaat,
voor mij,
er komen geen oplossingen,
enkel problemen bij.
Jij was mijn steun,
en nu ben jij,
een bron van licht,
om door te gaan,
te vechten,
voor ik mijn ogen,
langzaam dicht.
Ik weet dat het nu beter gaat, met je, dat je het nu fijner hebt, maar ik mis je. En ik blijf je missen,
dag en nacht.