Mijn hart klopt voor jou
Mijn bloed gaat sneller stromen
Telkens als ik je zie
Zacht voel ik je hand
Op mijn schouder
Een rilling loopt over mijn rug
Dan plots word ik wakker
En denk terug aan die tijd
Ik mis je
Jij was mijn grote liefde
Houden van een ander kan ik nu
Want in mijn gedachten
Leef jij verder