Een stil verlangen.
De tranen rollen over mijn wangen,
Blijf in mijn hart nog steeds naar jou verlangen,
Het zijn tranen van pijn tranen die zeggen dat ik nog steeds bij de wil zijn!
Ik haat het dat je me zoveel pijn hebt gedaan,
Maar wij samen dat kon gewoon niet verder gaan,
Geen spijt van de tijd die ik met jou heb gehad,
Het was misschien wel de mooiste tijd in mijn leven mijn schat.
Ik kon het niet meer aan zo veel pijn zoveel verdriet,
het is gewoon een probleem voor mij dat jij die niet ziet.
Ik mis de tijden die we samen hadden,
Tijden vol liefde en geluk,
het is allemaal stuk.
Vriendschap is gebleven, niet voor even maar ons hele leven!