Eindelijk is mijn voorgevoel weg
en kan ik weer gewoon kasplant zijn.
Om dan weer in April wakker te worden,
na weer een nieuw hoofdstuk van afbraak.
Als je kan rekenen dan begrijp je mij
Het is niet heel moeilijk om dit te zien,
dit moment in elkaar gezet door mensen.
Wezens die zich volmondig verlicht noemen.
Nou is de lol eraf en verovering van hetgeen
mij toekomt, maar ik niet eens wil, zal komen.
Met als vuurwerk grootse bijbelse gebeurtenissen
die ons laten zwichten voor zomaar een woord
wie zijn woord maakt niet uit zolang je zegt God
Je verkoopt je ziel al voordat je lot er echt is
Je denkt niet na over symbolisme en natuurbehoud
Ik ben je Koning dus ben ik zoals zij zijn,
maar ik wil rust tussen goden en mensen omdat
er geen verschil is alleen de naam is anders.
Dus stop aanbidden en begin de wereld te redden,
mensen die geloven zijn alleen met zichzelf bezig.
Ik weet dat het fout gaat, maar gelovigen spugen
op mijn woorden alsof ze naar de Serpent luisteren.
Maar natuurlijk dat is het bijv. met het Vati caanaan
en ze gaan alles uitvoeren zoals voorschreven staat.
Bullshit het kan niet tenzij vooropgezet door hun.
Daniel, Johannus ze waren allemaal puur facistisch.
Zoals ook die mensen zoals de Paus en Illuminati.
Toch is hun macht niks vergeleken met de kracht is
die wij toch zeker zonder dogma's en regels vinden.
Diep in ons de waarheid voorschreven uit de tijden.
Peace and love to those how understand and
not those how are blinded cause blind people
can not feel the things that will save us and
just pray: O god help me cuz i am so important
and the people are sick but i will stay behind
you and i just wanna have babies with the most
perfect Ghostlike semen you have within you.