Het leven in jou,zomaar weggerukt,
als een onschuldig bloempje,
dat is kaalgeplukt....
Zomaar heeft iemand jou ons ontnomen,
zomaar vergiftigd,
dat je niet meer bij ons kon komen....
Plots in jou geen leven,
zou er alles aan doen,
om jou dat terug te geven....
Maar nu ben jij slechts nog een herinnering aan het einde van mijn stille nacht,
wat blijft is de hoop,
dat jij daar ergenst op ons wacht....
Dit gedichtje heb ik gemaakt voor onze lieve kat Rocky...
Deze kat was voor ons heel veel waard,,hij was een echte kroelbeest,hij was anders dan gewone katten,,hij was echt hangerig op een niet zeurige manier...Maar iemand vond het zo nodig om zo'n onschuldig dier te vergiftigen..Onze kat is op 21-03-2006 vergiftigd..Rust In Peace moppiej...