Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Bang
Ik ben bang
Alweer
Voor de zoveelste keer
Ik word bang
Telkens weer
Jou woede
Laat mijn hart
In mijn hoofd bonken
De deuren die knallen
De spullen die vallen
Door jou kracht
Die bestaat uit woede
En onmacht
Ik ben bang
Voor jou woede
Bang dat je me iets doet
Waar de pijn
Nog erger van wordt
Dan de pijn
Van de angst
Voor jou
Reacties op dit gedicht
butterflyyy vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Katja K
:
Zaterdag, maart 25, 2006 19:48
heel veel sterkte, een super gedicht!
XXX Katja
Over dit gedicht
Auteur:
butterflyyy
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
25 maart 2006
Thema's:
[Vaders]
[Angst]