Er heerst rust
Even heerst er rust in mij,
het is stil,
stil in huis.
Maar dan, ik zie je foto staan,
er vloeit een traan,
mijn ogen branden.
Ik doe ze dicht,
ik adem niet langer in,
nooit wil ik nog wakker worden,
het leven heeft geen enkele zin.
Ik mis je,
ik mis je lach,
elke minuut,
elke dag.
Toch open ik mijn ogen,
ik zie je staan,
voor mijn deur,
er vloeit een traan,
m'n ogen branden.