Daar staat ze in een hoekje van het schoolplein
alle kinderen zijn aan het spelen, maar zij..
is helemaal alleen
De bal komt "perongeluk" tegen haar hoofd
maar niemand zegt sorry want niemand durft
anders zijn ze straks ook
helemaal alleen.
Ze mag niet meedoen en heeft geen vriendinnen
dus staat ze
helemaal alleen.