Telkens weer loop ik langs
Telkens kijk je naar mij
Maar de volgende stap zetten we niet
Dat doen we niet, allebei
Ik ken je amper
Maar toch het gevoel dat we iets hebben samen
Ik keek naar je vanaf de eerste keer
Dat wij jou tegen kwamen
Wat zou de volgende stap kunnen zijn
Spreek ik je zomaar aan terwijl je aan het werk bent
Een bijna wildvreemd meisje
Die jij niet eens kent
Ik zet mijn gedachten op nul
Zet de eerste stap in jou richting, kijk je aan
Vraag je wat of ik doe wat anders
Maar zorg dat ik niet voor paal zal staan
Een kleine glimlach vang ik op
Telkens als ik voorbij je ga
Maar hoe zal je reageren
Als ik ineens voor je sta?