Jou ogen die me volgen,
Waar ik ook ga.
En die blik die vraagt,
Om de positieve dingen uit het verleden te herhalen.
Zetten me elke dag weer aan het denken,
Zal ik jou die eindeloze liefde wel schenken?
Het antwoord krijg ik niet in woorden maar in daden.
Want als jou lippen de mijne raken,
weet ik zeker dat wij twee het gaan maken.
Eindeloze liefde,
Twee harten samen een.
Ik kijk naar jou en jij naar mij.
Je denkt en weet,
dit moet wel voor altijd zijn!