het was gister in de morgen
dat ik je zag voor het laatst
zijn nu even verder in de tijd
en ik mis je weer lieve meid
was vandaag op de Mokerhei
die was afgebrand zeide ze
nee een klein stukje maar
dus dat maakte me weer blij
ik was in Heumen
en jij had een feest
ja daar achter de beumen
het was weer ff mooi geweest
woensdag ben ik weer bij jou
ja jou mijn lieve vrouw