Gevangen door de pijn in mijn hart,
niemand om de pijn mee te delen,
leef alleen,van iedereen appart...
Ben gevangen door de eenzaamheid die er in me speelt,
de volle kracht die andere bezitten,
maar niet met jet word gedeeld...
Sta je er alleen voor om de kracht op te bouwen,
om iemand je gevoel te laten erkennen,
en men opnieuw te leren vertrouwen...
Maak je zoveel fouten,omdat je er alleen voor staat,
tot je er niet meer tegen kan,
dan gaan mensen je begrijpen,maar dan is het te laat...