Haar foto
-----------
Zij kijkt
zonder knipperen
en steeds dezelfde
richting uit.
Alsof ze staart.
Maar als het papier
krult, lijkt het dat
ze naar ons
lacht.
Alsof ze tevreden is.
En haar huid…
Haar huid straalt
oude wijsheid, toch,
grauwgeel blijft die blik.
Gevangen gekaderd, maar
levenslang
in mijn herinnering