*
*
het is misschien raar
wat ik voel
tegenstrijdig en al
en onbeantwoord
je laat me weten wat er is
zegt je houdt van mij
maar leven is niet eeuwig
net als liefde vervliegt het
je weet wat ik wil zeggen
maar jij doet het niet
kunnen we voor eeuwig samen zijn
wil je dat?
wil jij alles met me delen
leugens vergeten
overnieuw beginnen
misschien raar, maar waar
ik hou van je
zoals liefde kan zijn
zoals ik het ken
deel met mij
*
*