hopeloos verdwaald
in een donker woud
is er iemand die er om maald?
is er iemand die van me houdt?
De schimmen die achter de bomen
die langs komen die met hun zomen
langs het bladerdak stromen
de bladeren die naar beneden
dwarrelen smamen met sprankjes hoop
een eekhoorn die in zijn hol kroop
In paniek op zoek naar iets
dat ik herken
maar niets
zegt me waar ik ben
nog steeds - ontelbare jaren - hopeloos verdwaald
nog steeds - niet te verklaren - dwaal ik hier rond
niemand die er wat om maald
niemand die me vond.