24/03/06
---------
Beetje laat maar heel erg gemeend!
Jouw verjaardag,
zo'n prachtige dag!
Waar je alles wensen mag!
Ik hou van je,
écht waar met heel m'n hart!
Je bent de liefste op heel de wereld!
Ik hoop dat je hier nog lang mag wezen,
want ik heb je nog zoveel liefde te geven!
Ik wil je nog niet kwijt, écht niet,
want anders doet me dat veel verdriet!
Gelukkige verjaardag!!
En ik hou heel veel van je!!
*Een beetje laat gedicht voor de verjaardag van m'n oma, maar had nog niet eerder de tijd gehad! Beter laat dan nooit!*