'n hele leven zonder jou
staan in de wildste koude
zonder enige warme invloeden
van de zon
die in de handen van de horizon
zou kunnen liggen
waar jij in stilte verder gaat
met een leven zonder toekomst
waar de evenaar ligt
tussen jou en mij
geen stappen meer te zetten
onze werelden zijn gescheiden
des ondanks er maar een wereld
bestaat
moest ik afscheid nemen
van iemand die in mijn wereld
geen stap meer kan zetten
ik neem in stilte afscheid
een tedere kus... en vele tranen...
bij het denken aan jou...