Thuis bij jou
Soms denk ik niet na,sta meteen met een antwoord klaar.
Dan kwets ik je soms,onbewust.
Dat doet mij veel verdriet,want dat verdien jij niet.
Juist jij,die alles voor mij doet.
Die altijd voor mij klaar staat.
Jij bent een uit duizenden,voor geen geld te wereld wil ik jou ruilen.
Jij bent degene bij wie ik kan schuilen.
Ik wil dat je dit weet..
Zoals jij altijd een veilige haven voor mij bent geweest.
Zo wil ik er ook voor jou zijn.
Het hoeft niet altijd mooi te zijn of pracht en praal.
Zolang het er maar is.
Zodat jij weet,jij bent degene die ik nimmer zal vergeten.
Ik hou van jou,echt met hart en ziel.
Voor nu en altijd!