17 jaar,
heb al veel gezien,
gedaan,
meegemaakt.
Heb al pijn en verdriet
ondergaan,
maar ook vreugde en geluk.
Ik ben nu 17.
Ik ga nog veel meemaken,
dat weet ik.
Ik sta aan het begin
van de start,
want het echte leven
moet nog beginnen.
Het leven
waar het draait om werken,
zelfstandig zijn,
waar je op je eentje woont
of met zijn tweeën.
Ik weet 1 ding,
ik ga voor alles vechten,
want ik denk wel
dat ik het ga halen.