Dennis zijn herfst
Herfst vind ik persoonlijk
een rottijd
de meeste mensen denken
bij de herfst
kale bomen, en grote bergen
bladeren op de grond
de wind draait het met
kolkende vlagen in het rond
Maar zo denk ik
niet over de herfst
ik vind dat het dan vroeg
donker is
met regen en een gure
harde wind
dat is waarom ik
de herfst niet prettig vind
Deze voor mij
dierbare woorden geschreven
door mijn broertje Dennis
die helaas te vroeg
is overleden