Leef, leef
leef met plezier
leef met vreugde
ik leef
ik leef met plezier
mijn leven kan niet kapot
mijn leven vaagt niet weg
ik zit niet in een donker hol
ik dans
dans in de weide
in de weide van licht
ik ondek
ondek alles
ondek alles met te zien
te voelen
ik ga leven
ik bloei open
voel me goed
wat ze ook zeggen
ik leef
in mijn geluk
in mijn leven