Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Dansen in het verleden
Dansen in het verleden
Ik zag je met hem dansen
en lachen naar elkander
de beelden verstrengeld
in een waas van het verleden
zag ik het met weemoed
voorbij glijden
Ik zag jullie praten
ogen gevuld met liefde
samen nog één moment
dat die wereld nog bestond
waarin geluk nog ongekend
Ik zag jullie
en miste ons allen samen
toen jullie danste op
de melodieën van muziek
stroomde bij mij de tranen
-- Patricia --
Reacties op dit gedicht
PatriciadP vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
PatriciadP
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
19 november 2001
Thema's:
[Eenzaamheid]
[Verlies]
[Verdriet]