Begrijp je wat ik bedoel
Als ik me hart laat spreken
Zeggen wat ik nou voor je voel
Ik zit er al zo lang mee
Ben zo bang om je kwijt te raken
Voelen als een verloren zee.
Als een open wond
Zal je het begrijpen
Zonder mij te haten
Dat ik zoveel van je hou
En ga me dan niet verlaten
Wat dit gevoel komt er door jou
Het hoeft niet wederzijds
Je moet het alleen weten
Want ik moet het gewoon kwijt
Ik kan namelijk niet leven
Met het gevoel van gemis
Als ik het dan weet hoef ik niet meer te streven
Naar de liefde die ik wil
Zal je het begrijpen
Zonder mij te haten
Dat ik zoveel van je hou
En ga me dan niet verlaten
Wat dit gevoel komt er door jou.
Bang dat je gaat
Alleen om dit gevoel
Dat mij niet verlaat.
Ik zou wel anders willen
Maar je blijft in gedachten
Vertel me de waarheid
Dat zal alles wel verzachten