We ontweken elkaars blikken niet
Ik zie jou, ik ben wat jij ziet
Zochten elkaars blikken steeds weer op
Ik kon mijn ogen niet van je afhouden
Omdat je een bepaalde uitstraling had
Die blik die ik maar niet vergat
Nooit mochten die momenten stoppen
Maar het was alweer voorbij
Ik ben je aan het zoeken, en ik vind jou
Gewoon omdat ik contact met je hebben wou
Die blikken kan ik maar niet vergeten
Het was niet zomaar iets
Je opsporen, dat ben ik van plan
Omdat ik je gewoon niet vergeten kan
Wat ik doen moeten zou
Wees maar gerust, ik vind jou