je zei dat je van me hield en onvoorwaardelijk om me gaf
geef je me nu daarom zo'n straf?
ik had jouw onverdeelde prioriteit
je zei; mij raak je nooit en te nimmer kwijt
toen ineens een bericht op internet
goh, wat vond je dat vet
toen ineens walgelijke woorden
je karaktertrekken kwamen naar boven die jou toebehoorden
toen ineens dat gespeel met je maat
degene waar jij laf achter verschuilt en staat
toen mijn beste vriendin uit bed gepest
waar was je mee bezig, een soort van onmenselijke test?
toen ineens mijn portemonnee verdween
dacht je dat van iedereen jou zou verdenken geeneen
toen ineens een kwade telefoontje op zaterdagnavond
is het nou dat je DAT zo nodig vond?
toen ineens enkele woorden van mij onderstreept en geprint
weet je wel dat ik dat zo ziek als het maar kan vind
ik vluchtte naar het buitenland
want balanceerde op een gevaarlijke rand
toen ging jij eindelijk even weg van hiervandaan
ik kon weer even rustig in het leven staan
toen al die grijnzen, contact makende ogen en blikken
soms kon ik wel in al mijn tranen stikken
toen een telefoontje midden in de nacht
ik hoor iemand ademen heel zacht
nog een telefoontje, een mail van iemand in jouw omgeving
weer hoorde ik mijn telefoon...ring ring
nog een mail van diegeen
BEN JIJ GVD VAN STEEN??????????????????????????????????
of is het werkelijk allemaal toeval
ik geloof ervan geen ene bal!!!!!!!!!!!!
ongetwijfeld ben ik hier 20 dingen vergeten,
vind je het gek? al bijna 1 jaar zorg je ervoor dat ik niet meer ongestoord kan keten
geef me toch een kans, de tijd om het een plek te geven
en het zal je verbazen, misschien kan ik het voor mezelf opbrengen om je ooit te vergeven
want ik wil niet leven met wrok en haat
wat heb je nu eigenlijk aan al dat kwaad?