het is bijna 2 december, alweer 10 jaar geleden
toen we voor het eerst aan zoenen deden
we waren verliefd en al gauw liep ik rond met een gouden ketting van jou
daarna volgden de woorden;ik hou van jou
we beleefden een leuke, spannende, gezellige, liefdevolle tijd
ik dacht; jou wil ik nooit meer kwijt
na een jaar of twee kochten we ons eerste huis
hmmm, heerlijk, elke dag met zijn tweeen samen thuis
in onze kleine ruimte creeerden we gezelligheid, warmte en sfeer
en ook al onze vrienden waren welkom en wel meer
5 geweldige jaren hebben we daar beleefd
we leerden elkaar beter kennen,zoals een ander dat misschien niet heeft.
jij kent mij door en door en ik jou ook
toen gingen we weer ergens anders voor
een 2e huisje, wat groter, met tuintje voor de poes
dat beessie houdt je wel uit je roes
hmmm...wat een groot huis voor ons samen
en alle lieve hulpjes die spontaan binnenkwamen
geheel opnieuw ingericht en opgeknapt
we zijn er helemaal vers ingestapt
ook hier wonen we happy en gezellig alweer bijna 3 jaar
het is eigenlijk nog niet helemaal klaar
door omstandigheden zoeken we nu niet aan een 3e huis samen,
want uiteindelijk ga ik verhuizen alleen dit keer
en toch wel doet dat ook erg veel zeer
want je bent nog steeds mijn beste kacheltje en dat blijf je ook altijd
die bijnaam raak je nooit meer kwijt
je bent ook nog steeds een topvent, die mij waardeert om hoe/wat/wie ik ben
en loopt me achterna als ik keihard naar buiten toe ren
ik waardeer jou ook heel erg, omdat je bent wie je bent
en ieder ander doet dat ook die jou kent
je bent lief, eerlijk, betrouwbaar en oprecht
dat is uit het diepste van mijn hart gezegd
en hoe het ook zal lopen; ik hou van jou
en als vriend zal ik je nooit laten staan in de kou!!!