Mijn tranen
kan ze niet meer langer voor me houden
heb het geprobeerd
moest een grote meid zijn
maar het lukte niet meer
alles moest eruit
kon het niet langer verbergen
en de tranen vloeiden
ze rolden over mijn wangen
en vielen op de grond
mijn tranen
werden een plas
kon ze niet langer voor me houden
kan er niks aan doen
had ze nog even voor me willen houden
maar ik faalde...
*net zoals altijd..*