..:: is al een tijd geleden, maar de inhoud speelt nog steeds ::..
Different --- 06/02/2003 --- 18:05 uur
Do I bleed like everyone else?
Do I cry like everyone else?
Am I like everyone else?
Do I have to hold on like everyone else?
Are my days as long as everybody else’s?
I don’t want to no more
Do I have to go through everything like everyone else?
Do I have feelings like everyone else?
Do I breathe like everyone else?
Do I think like everyone else?
Am I hopeless like everyone else?
I don’t want to no more
Am I selfish like everyone else?
Am I absurd like everyone else?
Am I blind like everyone else?
Do I lie like everyone else?
Do I think that everything is nothing like everyone else?
I don’t want to no more
So why do I feel so different??